Airco & Ventilatie

Houd u ook graag uw hoofd koel? Stelt u zich eens voor; altijd lekker slapen in een heerlijk gekoelde slaapkamer tijdens de hete zomernachten. Of heerlijk werken in een behaaglijk gekoeld kantoor, terwijl het buiten zinderend warm is. De ideale woon- en werktemperatuur schommelt zo rond de 20 graden Celcius. Op warme dagen zorgt een goede airco voor een prettig binnenklimaat. Naast koelen, kunnen de hedendaagse airconditioners ook verwarmen. Ideaal voor ruimtes waar cv-leidingen niet binnen het bereik vallen.

Ons ruim assortiment van airco-units, en goed opgeleide STEK-monteurs, zorgen voor een perfect binnenklimaat! Van advies, ontwerp tot installatie. Aangename verkoeling in de zomer, en behaaglijke warmte in de winter. Van de Korput Installatiebedrijf laat u graag in de kou staan!

Onze diensten

Als geen ander weten wij hierdoor de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Betrouwbaarheid, lage gebruikskosten, service ability en de juiste functionele eigenschappen zijn zodoende gegarandeerd.