CV Onderhoud

Jaarlijks preventief onderhoud aan de warmtevoorziening is een vereiste voor het genereren van een comfortabel leefcomfort. Uw warmtevoorziening werkt efficiënter, zuiniger maar vooral veilig. Daarnaast garandeert het onderhoud een langere levensduur en is dus goed voor uw portemonnee.

Branche-organisatie Uneto-VNI is met ketelfabricanten in gesprek voor een APK-keuring voor gastoestellen, voor uw veiligheid te waarborgen! Aanleiding is dat er per jaar ongeveer 8 mensen in Nederland overlijden aan koolmonoxide, vaak veroorzaakt door slecht onderhoud, of foutieve installatie. Onze monteurs zijn opgeleid en voorbereid op deze toekomstige maatregel en werken sinds geruime tijd al volgens aankomende wetgeving.

Op dit moment heeft 44 procent van de particuliere woningbezitter géén onderhoudscontract voor periodieke controle van de gasinstallatie in de woning, zo blijkt uit een onderzoek dat USP Marketing Consultancy uitvoerde in opdracht van de branchevereniging. Een cv-ketel die niet tijdig wordt gecontroleerd en afgesteld, kan voor gevaar in huis zorgen. Een gasexplosie en koolmonoxidevergiftiging zijn reële risico’s en komen in ons land met enige regelmaat voor. Veiligheid is dan ook een belangrijke reden om de cv-ketel minimaal één keer per jaar door een erkende installateur te laten controleren. Daar zijn de Nederlandse woningbezitters het overigens mee eens: 71% geeft aan dat een veilige cv-ketel belangrijk is. 69% van de woningbezitters hecht er waarde aan dat de cv-ketel lang meegaat. 

Van de Korput Installatiebedrijf (gecertificeerd & erkend installateur) is in staat om deze zorg uithanden te nemen. Geen omkijken meer naar uw warmtevoorziening, jaarlijks onderhoud uitgevoerd wanneer het u uitkomt door vakkundig en professioneel personeel.  Snel en accuraat wanneer dit vereist is bij onverhoopte storingen en tegen zo laag mogelijke kosten.

Onze diensten

Als geen ander weten wij hierdoor de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Betrouwbaarheid, lage gebruikskosten, service ability en de juiste functionele eigenschappen zijn zodoende gegarandeerd.