Sanitair

Toe aan een nieuwe badkamer? Op zoek naar uw droombadkamer? Zelf doen is een optie, maar als we u toch mogen adviseren, zouden wij het over laten aan de specialist!

Denkt u eens aan al het leidingwerk welke achter de tegels verdwijnen. U moet er toch niet aan denken dat deze door ondeskundig verwerking in de toekomst kunnen gaan lekken. Hakken in uw nieuwe badkamer is het laatste wat u wenst.

Of u nu een grote of kleine badkamer heeft, Van de Korput zal u droombadkamer waarmaken. Een oase die stijlvol en tot de kleinste details is afgewerkt. Het vakmanschap komt tot zijn recht in de verschillende opbouwfases van uw badkamer. Juiste materiaalkeuzes voor het wegwerken van de installaties, tot strak betegelde wanden. Passend binnen uw budget kijken we wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maken een geschikt ontwerp. Voor de juiste keuze van uw sanitair kunt u de showrooms van onze leveranciers bezoeken.

Wij regelen de renovatiewerkzaamheden van A tot Z. Alles wordt van te voren strak gepland, om u zo kort mogelijk tot last te zijn! Van het verwijderen van de oude badkamer tot het schilderen van het plafond. Alles is bespreekbaar! Mocht u toch zelf over bijzondere capaciteiten beschikken, denk aan het slopen van de oude badkamer, het afvoeren van de oude materialen of toch het schilderwerk in eigen beheer, wij komen het graag met u bespreken.

 

Onze diensten

Als geen ander weten wij hierdoor de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Betrouwbaarheid, lage gebruikskosten, service ability en de juiste functionele eigenschappen zijn zodoende gegarandeerd.